Ta Daaam :-)

Aralık 05, 2014


Kapuskadan kalan beyaz lahanadan dur bir deneyeyim diye turşu kurdumdu. Yediğim en harika turşu değil belki ama olsun:-)

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Oohhh, ağzım sulandı. Afiyet şeker olsun. ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Mehtap:-)

    İlk deneme için fena durmuyor değil mi CS:-)

    YanıtlaSil
  3. Lahana turşusuna bayılırım :))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Emrah:-)

    Benim de en sevdiklerimden Şenay:-)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık, afiyet olsun
    çenebaz

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Çenebaz:-)

    YanıtlaSil
  7. Ben de denemiştim ama sonuç tam bir facia olmuştu:D Emeğine sağlık... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Bayılırım turşuya, hiç denemedim kesin patlatırım malzemeyi.

    YanıtlaSil
  9. Ben de beceremeyeceğimden emindim Persephone, nasıl oldu bilmiyorum. Hayır bir sürü tarifi karıştırdım, bir daha yap desen mümkün değil :-)

    Efendim Evren?:D

    Ben de aynı endişe içindeydim Burcu, hatta kapalı dolaba kâğıt altında saklayarak kurdum:-)

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim Havva:-)

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık lahana ilgili hiç bir şeyi beceremiyorum ben :)
    başta lahana sarmasını :)

    YanıtlaSil
  12. Şimdi Bahar, kıymaysa kıyma, pirinçse pirinç, lahanaysa lahana, sarmaya hiç gerek yok, kapuska iyidir:-)

    YanıtlaSil
  13. Beyaz beyaz gözüme ne değişik göründü. :D
    Biz içine az miktar mor lahanada ekliyoruz. Pembe pembe oluveriyor.
    Afiyet olsun.. şimdiye kadar böyle kaplarda kaç kere yaptık bilemiyorum. Açınca bir hafta gitmiyor, bitiyor. :)

    YanıtlaSil
  14. En sevdiğimmmm lahana turşusu :)

    YanıtlaSil