???

Aralık 08, 2014

Bloğumun neden yorumlardan kelime doğrulama istediğini bi bilen varsa bana da söylesin anacım. Üşenmezse tabi... Sinir bir şey bu kelime doğrulama ve kesinlikle benim ayarlarımda yok...

Güncelleme:  Yorum tipini açılır pencereden yerleşiğe çevirince gidiyor, eski hale döndürünce geliyor. Herkeste mi aynı acaba, açılır pencere yorumlara bakmalı.

Benzer yazılarım

17 Yorum yap

  1. Suan kelime dogrulama cikti.daha once cikmamisti.

    YanıtlaSil
  2. Bu akşam çıkmaya başladı bana da Mehtap, içime afaganlar bastı yorum yaamaya çalışırken, geçici birşeydir umarım.

    YanıtlaSil
  3. İlk başlarda bende de vardı. Bi arkadaşın uyarısıyla farkedip kaldırdım. Ayarları kurcala, bulursun. Ben de çok yeni olmama rağmen öyle bulmuştum. Sinir bi şey valla...

    YanıtlaSil
  4. Mesele de o ya CS, ayarlarımda öyle bir ayarlama yapmadım. Kelime onaylama istemiyorum diye gözüküyor zaten. Oynadı mı acaba diye bakıyorum, yok...Bak şu anda yorumu yeni sayfada açmayı kaldırdım, gözükmüyor sanki kelime onaylama.

    YanıtlaSil
  5. Ya evet ben kendi blogumda yorum yaparken de çıkıyor robot kontolü, geçen bir yerde okumuştum google robot testi yapacak diye açıp bakmamıştım başımıza geldi :D

    YanıtlaSil
  6. Şenay yorum tipini yerleşik olarak seç, öyle düzeldi şimdilik bende. Ben hiç duymamıştım konuyu, sinir oldum bu akşam:-) Neyse şimdilik böyle kalsın bakalım.

    YanıtlaSil
  7. Bir de şimdi dikkatimi çekti, profil fotoğraflarımız nereye kaybolmuş , anonim gibi gözüküyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Açılır pencereye çevirince bende de harf onay istedi Handan.

    YanıtlaSil
  9. O zaman, düşündüğüm gibi genel bir uygulama olmuş bu Zeugma, teşekkür ederim :-) Ama neden böyle bir şey yaptılar o kısmını anlamadım doğrusu.

    YanıtlaSil
  10. Boş ver pencereler açılır kapanır takma kafaya önemli olan gönül penceremiz açık ve güneşli olsun:) Günaydın şekerparem:)

    YanıtlaSil
  11. Bendede çıkıyor Handanım. Ama fark ettimki o kelime doğrulamayı yapmadan da yorum yapılabiliyor.
    Anlamadım gitti.. Bir süre idare edeceğiz artık..

    YanıtlaSil
  12. Senin de açılır sayfa şeklinde miydi yorum kısmın Şebnem? Bak hiç kelimesini doğrulamadan girmediydim.

    YanıtlaSil
  13. Handan cim onu ayarlardan duzeltebilyorsun bildiğim kadarıyla eğer halledemezsen ben detaya bakar bilgi veririm sana ...

    YanıtlaSil
  14. Yok, ayarlardan düzelmiyor Özlem. Gerçi kelime doğrulama istiyor gibi gözüküp doğrulamadan da yayımlıyormuş galiba. Sanırım bloggerdan kaynaklanıyor. Teşekkür ederim ilgine.

    YanıtlaSil
  15. Ayarlardan kelime doğrulamasını göster seçeneği ile düzeliyor ama sanırım denedin onu, geçen hafta da benimkisi Türkçe karakterleri desteklemiyordu, kendiliğinden düzeldi.

    YanıtlaSil
  16. Sanırım bu da öyle olacak Burcu:-)

    YanıtlaSil