Başardım Başardım:-)

Aralık 18, 2014

Ey ahali ruj aldım ben nihayet:-) 



Ne zamandır aklımdaydı ama dışarı çıkınca ben kozmetik kısmına hiç bakmıyorum ki.. Bugün önünden geçerken üşenmeyeyim de gireyim dedim. Acaba benim kadar isteksiz giren var mı oralara:-) Önce kırmızımsı bir şey denedim, bir sürdüm, yok.. Satıcı kız da makyajım tam yapımca farklı durur diyor. Benim tüm makyajım bu zaten dedim:-) Neyse, yine kendi rengime döndüm, bunu sürmedim gerçi henüz ama severim kendisini:-)


Sonra bu küpeleri gördüm, vuruldum:-) ( Kırk dört canım, yaşımı mı sorduydun:-)

Tek olduklarına bakmayın, iki paket aldım tabii, ho ho ho :-)


Evde yapacak bir dolu puzzle var ama bu ev benim olsun istiyorum... Lütfen lütfen lütfen, benim olsun muuuuu:-) 

He canım, bizim temizlik yine kaldı... Neyse yarın inşallah. N'apalım ya, havalar da bu kadar güzel olmasındı:-) 

Benzer yazılarım

20 Yorum yap

  1. Rujun rengi çok güzel güle güle süslen :)) Ruj kokusuna bayılırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu tonu çok seviyorum Şenay:-) Ojesini de:-) Teşekkür ederim:-) En son rujum tatlı bir şeydi, kokusu da tadı da pek hoştu:-)

      Sil
  2. Ne guzel yazmissin canim.

    bosver yaparsin temizlik,ev kacmiyor ya.gule gule kullan rujunu .kupelere bayıldım.bende yasima bakmadan alıyorum .biz halen 28 yasindayız kuzum.saka bi yana kızım icin görsem alırım.benim kızım cok suslu.artık kendimden önce ona alıyorum.zaten basladı herseyime ortak olmaya :)Bu puzzler bende istiyorum.ama evde nereye koyup yapicam.hem kizim rahat birakmaz.bir kac sene daha bekleyecegim galiba.ayy ne cok konustum handan.son bisey , ev senin olabilir ama komsun olursam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlar annelere ortak:-)

      Puzzle halısı var, bizimkiler küçükken ben onda yapıyordum Mehtap, istediğin zaman masaya yayıyorsun, işin birince rulo yapıp kutusuna koyuyorsun, çok rahat.Aklında olsun:-)

      Gel gel , komşusuz olmaz zaten:-)

      Sil
  3. Ne güzel o küpeleri takacak olmanız,küçük bir yerde yaşayınca biraz da mahalle baskısı korkusuyla ben artık orta yaşa göre davranmaya çalışıyorum.elalem ne der diye düşünmeden keyfine göre davrananlara da hayranım ve taktir ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım hiç umrumda olmaz kimin ne diyeceği MB, hele de böyle masum, kimseye zararı olmayan, neşeli bir şeye bir şey diyenler umutsuz vaka olmalı:-)

      Sil
  4. Hımmm demek halısı varmıs ;) neyse ben mimi hatirladım bu arada , gidiyimde blog ödevimi yapiyim ;)

    YanıtlaSil
  5. OUUUU ruujj!! gurur duydum senle yahu..Vallaha bravo bacım:):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendimle gurur duydum valla Prenses:-)

      Sil
  6. Küpeler çok şirin. :) Neşeniz bol olsun onlar gibi.
    Puzzle da harika. Olsun tabi.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Hayalperest. Puzzle'ı hemen açtım yapıyorum, sanki çabucak yaparsam ev benim olacak gibi:-)

      Sil
  7. Günaydın arkadaşım,kozmetik kısmı beni çok geriyor hep amacımdan saptırıyorlar:)) Küpeler harika, kırk dört ne ya, ha bide temizlik mi benim tur bindi diyebilirim hahaaa allah ıslah etsin beni, hadi evde senin olsuuuuuuuun diyerek kaçayım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl zorlayarak gittim o reyona bilemezsin Sevda, neyse ihtiyacım olan şeyleri aldım, daha uzuuuun bir süre uğramam:-) Küpeleri takmak için sabırsızlanıyorum. Kırk dört ağrıyan diz, görmeyen gözler oluyor, kızıyorum ha:-) Dünyamız bir toz bulutuyken temizlik boş bir uğraş arkadaşım.Olsuuuun ya, olsuuuuun:-)

      Sil
  8. Tünaydın, tam da bu nedenden bugün geç geldim bloğuna. bende temizlik vardı , gerçi kadın yaptı bense mamaları hazırladım,yarın bende gün var da:))))temizlik başkası yapınca güzel:))) rujunu güle güle kullan. aynı kafadayız. yalnız kozmetik değil, her türlü alışveriş sıkıyor beni. bir tek kitapçıya girince kendimden geçiyorum.diğerleri zorunluluktan:)))))
    çenebaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo güle gülemkirletin evi, ben de çağıracağım kadın ince işleri bir elleyebilsem:-) Kitap, kırtasiye ve ev eşyası dışındakiler beni de sıkıyor Çenebaz, ayakkabı falan , ıyk, düşünmesi bile ürkütücü:-) Teşekkür ederim, rujum güzel oldu, bir iki yıl idare eder bu beni:-)

      Sil
  9. rujun rengi süper, küpeler de çok tatlı, güle güle kullan,
    evet o evden ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruj , sürünce de çok güzel durdu Bahar. Küpelerime baktıkça gülümsüyorum.. Gel gel, mahalle kuralım o evlerden :D

      Sil