Sabah Plânları

Kasım 11, 2014

Acaba kitap fuarına bir kaçamak mı yapsam dedim ama pazar günü tam yedi saatini yolda geçirmiş biri olarak üşendim . Ben de evimle ilgilenip tembellik yapacağım asla ama asla haberleri açmayıp alt üst olan moralimi biraz toparlamaya çalışacağım bir gün geçirmeye karar verdim. 


Ütü, yemek temizlik derken ihtimal akşam olur ama neyse:-) 

Dün mobilya boyamayı araştırdım internette biraz. Ne zamandır aklımda ama tam da karar veremedim. On yedi yıllık salon takımım kütür kütür ve kullanışlı. Yeni modellere bir baktım o bit kadar vitrinler benim hiçbir şeyimi toplamaz. Beğenemedim bir türlü. Benimkiler bir tek taşınırken çizildiler biraz . Ama renklerinden sıkıldım en çok. Aslında tam da emin olamıyorum, salonun yer renginden dolayı da öyle hissediyor olabilirim. Kiraz ağacı rengi gibi , dolayısıyla boğuluyor herşey. Neyse ben boyar mıyım bilinmez ama bir site keşfettim. Turuncu Oda diye. Bu boyama işlemlerini benim gibi hiç alâkasız olanlar için o kadar güzel anlatmış ki. Hem yazılı hem videolu , bayıldım:-) ( Site için tıklayın)

Aganta Burina Burinata'yı okuyorum. ( Belki bugün okumam, çocukların kitaplığından eğlenceli bir şey seçerim. Afacan Beşler meselâ, şurada yaptığımız gibi mini bir keyif olabilir) Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın Robert Koleji üzerine Oxford Üniversite'si mezunu olduğunu öğrendim. Ah ne güzel okullar ne güzel:-) 

Evet bir ortaya karışık postun daha sonuna gelirken hepinize huzurlu bir gün diliyorum. Çevrenizde bir ağaç varsa dokunun gövdesine, nasıl mutlu ettiğini hissedin vakit geç olmadan...

Son olarak da bağırmak istiyorum..

AGANTA, BURİNA, BURİNATA.....

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Canım bence boyama farklı burucek kumaşlar ile renklendirme. Hem daha kolay hem de sıkılıyor nca değiştirme Şansın olur

    YanıtlaSil
  2. Salonun yer rengini degistirmek daha mantıklı Handan. Benim eski Evimin yeri de kiraz ağacı rengiydi.

    YanıtlaSil
  3. Şimdilik o işe kalkışmayacağım sanırım Nihal. O dediğin şey ne anlamadım, vitrinin içine bir şeyler sermek gibi mi?

    YanıtlaSil
  4. Ev kiralık olunca pek sağı solu ellemedik ama Kadriye, büyük ihtimal yerden dolayı kötü geliyor. Yoksa moilyalarım çok koyu da çok açık da değil, kullanışlı.

    YanıtlaSil
  5. aganta burina burinata severek okumuştum :)

    YanıtlaSil
  6. Evet, çok güzel Bahar:-)

    YanıtlaSil
  7. kitap fuarına ben de gitmeyi çok isteyip yol durumundan dolayı cesaret edemeyenim...

    YanıtlaSil
  8. Bakırköy sahilden yarım saatte bir servis varmış, aklında olsun Bibis...

    YanıtlaSil
  9. ben sabiha gökçen havalaanının oradayım ama :)

    YanıtlaSil
  10. Oradan bir uçak ayarlaman lâzım o zaman :-) Zaten fuar İstanbul fuarı ama teeeeee nerde, sinir ediyorlar adamı:-)

    YanıtlaSil