Kitap- Kıyafet

Ekim 22, 2014

Çok akıllı bir anne olarak Bilgehan'a üç defa on beş yaş pantolonu almışım. Nasılsa her oraya gittiğimizde giymiş, her yıkamadan sonra bir daha içine sığamamış. Ben de her defasında büyük aldım sanarak aynı bedene yapışmışım. Fonda kot pantolon istemem ve bir tane daha mı deneyeceğim diye sürekli mızıldanan bir oğlanla kan ter içinde soyunma kabininde yaşadıklarımdan sonra akıl kalmaması doğal tabi..

Neyse, nihayet adama büyük reyondan aldık kot pantolon ama geçen gün dolap toparlayana kadar durumun vehametini anlamadıydım. Hepsi aynı marka aynı beden ve benzer tiplerde olunca elime geçeni aynı zannediyorum haliyle meğer üçlemiş onlar. Kütür kütür, giyilmemiş neredeyse. Bir torbaya doldurup ne yapacağımı düşünürken Migros'taki Ariel kutusunu görmüş annem. Çocuklara küçülen kıyafetleri toplayıp yıkayıp ihtiyacı olanlara dağıtıyorlarmış, sanki benim için bir anda koyulmuş o kutu oraya:-) Hemen benimkileri bıraktım, bir çocuk mutlu ve keyifli günlerde giysin diye dualarımla. Size de haber vereyim dedim, duymadıysanız diye:-)

Bir de yine Migroslarda şu sıralar okunmuş kitap da topluyorlar. Ben birazdan ayıracağım kendiminkilerden:-)

Böyle kampanyalar hep olsun :-)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Migros sosyal sorumluluk projelerinde muhteşem. Raftan kalkmaya yakın ürünleri de Haytap aracılığıyla sokak hayvanlarına dağıtıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. O da ne güzel bir uygulama Yazdan Kalan. Herkes duyarlı olsa keşke:-)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bi haber,
    bu şahane davranışa haftasonu hazırlanalım,bi ziyarete gidelim
    :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi en kısa zamanda bende katkıda bulunmalı yım.

    YanıtlaSil
  5. Bir uğrayın bakalım Havva:-)

    Kitaplarımdan bir kısmını çıkarttım, bugün vereceğim ben de Kadriye:-)

    YanıtlaSil
  6. Bu super mis handanim.iyki haber verdin.

    YanıtlaSil