Kimse İkincileri Hatırlamaz... Mı?

Ekim 21, 2014

Hamileydim, doğuma az kalmıştı. Sabah erkenden işe gidiyordum. Bindiğim motorda yer yoktu, ayakta kalmıştım ama o kadar zorlanıyordum ki o an. Bir genç bana yer verdi... Yüzü gözü aklımda değil ama dualarımda hep yer alır.

Peki sabah kocaman göbeğimle otobüs durağına yetişmeye çalışırken beni hep bekleyen şöför.

Bir keresinde konser çıkışı abuk subuk bir yerde kaldıydık da otostop çektiğimiz bir araba durup bizi Taksim'e bıraktıydı. O da hep dualarımdadır.

Birinci ikinci beşinci değil mesele, insan olup insanlık yapınca inanın birileri sizi asla unutmuyor, siz bilmeseniz bile....

Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. ama öyle deme direk basliga yorum yapiyorum bak. İlkler hicbir zaman unutulmaz. Çünkü ilktir. İlk olma özelliği vardır onun.

    YanıtlaSil
  2. Bu yazı kesin bizim şu az önceki bebiş muhabbetinden sonra çıktı :) Anılarını depreştirdik hatunun yahu :))

    YanıtlaSil
  3. İkinci derken neyi kastettiğini anlamadım ama başlık bana ikinci kadınları hatırlattı :)) Neyse geçiyorum bunu, konunun içeriği ise haklısın, benimde unutulmayan yardım insanlarım vardır. Gerçekten çok önemli gizli kahramanlar onlar, dualardalar...

    YanıtlaSil
  4. Hahahaha haklisin valla handan :))
    Yarin izinliyim yahu naapsam ki :)) ikincileri dusuneyim :D

    YanıtlaSil
  5. İlkler unutulur demedim ki zaten İnya:-) Öyle bir lâf ağzımdan da kalemimden de , ay klavyeden de- ne ise işte- çıkmadı:-)

    Yok yok, ütü yaparken seyretmeye çalışıp sıkılip kanal değiştirdiğim milyon filmden birinden cağrıştım ama bilemiyorum hangisi Hamiyet:-)

    YanıtlaSil
  6. Eee başlıkta, ben yarışmalarda falan ikinci olanları düşünerek dediydim ama Yasemin:-) Daha dogrusu ben demedim, öyle bir deyiş vardır:-) Ay bu sabah bi anlatamama hali var bende ama hayırlısı:-)

    İnya, ben sana az önce cevap yazmadı miydım:-) Düsün sen ikileri, ücleri, unutma hiç kimseyi:-)

    YanıtlaSil
  7. Tamam tamam ortaya karışık olmuş belli :) Ama şöyle diyeyim ne ilk ne son kısaca insansan unutmazsın unutamazsın ve sen kimseyi unutmayacak kadar büyük insansın. Hadi yeter gari kafamı karıştırma öpüldün de get dışarı mı çıkıyon geziyon mu ne ediyorsan et gari :))

    YanıtlaSil
  8. günaydın canımcım

    evet evet daha bu sabah bir kısa film izledim televizyonda hangi aralıkta bende bilemedim ancak süper geldi.....tam da senin anlattığın gibi, iyilik gerçekten unutulmuyor.... eh arkadaşımın da hakkını yememek lazım , hatırlayıp dua etmek te ayrı bir meziyettir :))))

    any :))))





    YanıtlaSil
  9. İyilik yap denize at demişler ya işte kulun da iyilik bildiği iyi insanların içinde olduğu güzel bir dünya olsun her daim :))

    YanıtlaSil
  10. İlk yorumuna cevap : dimdik oradaki kasim insan ikincileri çok hizli hatirlayamaz. Baya baya çeşmesi lazim geçmişini anlaminda ben seetmistim.

    İkinci yorumuna cevap : EE taam o zaman :D

    YanıtlaSil
  11. ne güzel bir konuyu dillendirmişsin handan
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Handan :)) ödülün var :D

    YanıtlaSil
  13. Evet Hamiyet ortaya karışık:-)

    Yazı amacına ulaşmış demek Hayalperest, ne güzel:-)

    Günaydın Any, teşekkür ederim canım, bu açıdan bakmamıştım olaya:-)

    Kesinlikle Şenay, öyle olsun her daim:-) Ödülüm için teşekkür ederim :-)

    E tamam o zaman İnya:-)

    Teşekkür ederim Havva, benden de sevgiler:-)

    YanıtlaSil