Kaldı Kırk İki Maddecik :-)

Ekim 16, 2014

Evet, dizim için randevu alıp gitmeyi başarmış bulunuyorum :-)

Ona o kadar baktım, doktorun verdiği hareketleri yaptım, ilaçları bile içtim falan hâlâ düzelmedi. Oh olsun doktor da bugün ona iğne vurdu. Naz yapmasaydı bu kadar kurtaracaktı iğneden..

Neyse bu sayede Bağdat Caddesi'ne de gitmiş olduk. Aaa, bak kuzenim Hülya Abla bizi Leman Kafe'ye götürdü, listenin bir maddesi daha gerçekleşti, gitmediğim bir restorana da gitmiş oldum böylece :-)(Dur bir dakika, ben bu maddeyi dün de yaptım zaten:-)  Yemekler lezzetliydi. Tek başına girse bile sıkılmaz insan, yazanları okurken eğlenir, keyifli bir yerdi:-)

Hatta dönüşte Özgürlük Parkı'ndan geçtik, ilk defa orayı görmüş oldum. Fotoğraf makinamı evde unutmuşum ama cep telefonumla çektiğim bir iki poz var tabi:-)
Güneş olmayınca ancak bu kadar çıktı ama yine de size bir park havası ulaşmıştır:-)






Şimdi kalan kırk bir madde ile ilgili plânlar yapayım ben.

E hadi, üşenmeyin, siz de ertelediklerinizin içinden seçip yapın bir şeyler. Çok büyük bir şey olmasına gerek yok, günlük hayatın sıradanlığından bir adım uzaklaştırsa bile iyi gelecek:-)

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. Geçmiş olsun tatlım ...
    Geçti imi nazı niyazı...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Özii, göreceğiz bakalım aklını başına toplayacak mı.. Diz ağrısı da hiç çekilmiyormuş doğrusu.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle geçmiş olsun. Resimler havaya ve ceple olmasına rağmen harika, gerçekten cezbediyor. Bi de madde tamamlama konusu acık; 'gitmediğim bir restorana gittiiiim, gitmediğim bir restorana gittim, bi de gitmediğim bi restorana gittim' kadar şeker bi durum olmuş... :)

    YanıtlaSil
  4. Dizindeki sorun menisküs ya da kireçlenme miydi?
    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim CS, artık geçmiş olur diye umutluyum ben de. İlk defa ortopedistim buz koy dışında bişi yaptı, psikolojim düzeldi valla:-)

    Ha ha ha, aradan bir maddenin daha ben farkında olmadan çıkmasının heyecanıyla bozuk plâğa dönmüşüm, zaten maddelerden kimisi Maldivlere gitmek falan olunca yapıştım işte yapabildiğime :-)

    Kireçlenme başlangıcı gibi bir şey dedi doktor Şenay. Valla ben de anlamadım, yıllardır sabahları itinayla kalkar yarım saat yürürüm, her yere yürüyerek giderim ama bu yürümenin bacaklarıma pek bir hayrı yokmuş herhal:-)

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun, benim mahalleme gelmişsin :)
    Sen al o ud'u tekrar eline, bak ne ağrı kalıyor ne başka bir şey ;)

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun..daha iyi olmanı dilerim..
    fotoğraflar çok güzel :)
    günün aydın olsun..

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Yasemin. Mahallen çok güzel ağırladı beni:-) Evet evet, udumu bugün götürecektim tamire ama başka işler girdi araya, haftaya kesin yapacağım:-)

    Geçti geçti Bahar:-) Fotoğraflar pek değil ama park gerçekten çok güzeldi:-) Günaydın canım:-)

    YanıtlaSil
  9. :):) İyi olcak iyi :):):) gezi çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  10. :) Demek buzdan farklı bişey önermek aklına geldi...
    Handan kireçlenme benim annemde de vardı. Acaba eklem aralarında sıvı kaybı ve kıkırdak hasarından mı bahsetti dr.un? Glucosamin önerdi mi takviye olarak?

    YanıtlaSil
  11. Olmak zorunda valla Yaz, ben sıkıldım oturmaktan :-)

    Şimdilik sadece iğne yaptı CS ( Ne iğnesi olduğunu da biliyosam, o an helecanlanmışım:-) , üç haftaya geçmezse mr çekilip ona göre davranacak. Ağrı kesici bir ilaç yazdı sanırım , aa, bak onu alacaktım eczaneden unutup döndüm eve. Ben de ilaç özürlüyüm...

    YanıtlaSil
  12. :D alemsin. Neyse, bekle bakalım, umarım fayda görürsün iğneden. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  13. Umarım:-) Benden sevgiler, teşekkürler ilgine:-)

    YanıtlaSil