Tatilin Son Gününe de Bu Yakışırdı

Eylül 15, 2014

Bu yaz oldukça dolu dolu vakit geçirdik diyebiliriz sanırım :-) Sonunu da iyi bir şekilde bitirmek gerekiyordu doğrusu:-)

Hatırlarsanız elektriksiz gün yapmıştık da dayımıza gidip Warcraft oynamıştık karanlıkta. İşte o günden beri Metehan düzgün bir şekilde, oyun tahtasını görerek oynamak istiyordu. Biz de iki saatte çözdüğümüz kuralları unutmadan tekrarlayalım diyorduk:-) ( Oyun deyip geçmeyin, tüm gri hücrecikleri çalıştırdık anlamak için:-)

Dün Aynur'la Kürşad mevcut plânlarını bizimkiler için iptal ettiler , oğluşlar da ağızları kulaklarına vararak gittiler hemen. Tabi ben de:-)


Saat ikibuçuktan dokuza kadar - arada verdiğimiz yemek molası hariç- bu şekildeydik:-)  Çok ciddi oyun oynarız anacım. Zaten nasıl dünyadan koptuysak mutfakta kırılan bardak sesinden iki dakika sonra olayı unutmuş, elinde elektrik süpurgesiyle yanımızdan geçen Aynur'a soru soran gözlerle bakıyorduk.

Efendim zor şartlar altında harika yemeklerle bizi ağırlayan Aynur'a, gönderdiği tatlılar için Elâ'ya, çok şirin olduğu için Maya'ya ve bizi kırmayıp yegâne tatil gününde yedi saat savaş yaptığı için Kürşad'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hem üzülmeyin, belki bir ara bizi yenersiniz:-) Bütün iş bilekte, yavrum kemik :-)

Benzer yazılarım

2 Yorum yap