Ne Var Ne Yok...

Eylül 08, 2014

İki kına gecesi, bir nikâh, iki düğün ve iki evlilik yıl dönümü ile geçen bir ayın ardından dün akşam dışardan gelen Ankara'nın Bağları sesiyle fenalık geçirecektim artık. Neyse ki Yakışıklı Güçlü Koruyucum'un düğününde çalmadılar, yoksa Metehan'la kendimizi denize atacaktık. Bünyeden bu müzikleri nasıl temizleyeceğiz bilmiyorum:-)

Cumartesi gecesi Ferhan Ablamın oğlu Emir'in düğünü vardı, yağmur muydu, fırtına mıydı derken akşama hava harika oldu, boğazın sularında dolaşırken nefis bir gece geçirdik. Fotoğraflar en kısa sürede gelecek:-)

Bu on günlük rejim planım fiyasko oldu. Bu kadar etkinliğe irademi sonuna kadar konuşturdum ama metabolizmanın iradesi yine beni geçti... Neyse, bu da bir şeydir. Daha devam edeceğimdir:-) Formunu neye borçlusun Handan? Artan kilolarla ağrıyan dizime, bacaklarıma, Sürahi Hanım yürüyüşüme borçluyum anacım. Hem kilo alınca kırklı yaşlarda gibi duruyorum :p

Son olarak az önce pişirdiğim mantar kavurmanın fotoğrafıyla aranızdan ayrılırken, mantarın çok faydalı olduğunu, hem de yerken harcadığımız kalorinin mantarın kalorisini aştığını unutmayın diyorum. (Gerçi ben bu sefer tereyağ ile kavurdum ama arada lâzım o da:-)

Öptüm sizi.




Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. tatil bitiyo düğünlerde azalır artık :)

    mantarı severim güzel göküyo ellerine sağlık şeker :)

    YanıtlaSil
  2. mantar sevmem, sevemedim ne yazık ki :P

    YanıtlaSil
  3. Memleketimin düğünleri de düğün mevsimi de güzel bea:) mantarın her türlüsünü bende çok seviyorum, kalorisinin az olduğunu biliyordum ama bu kadar değil, güzel oldu bu bilgi:)

    YanıtlaSil
  4. handan,
    düğünleri bitirmen iyi olmuş:)))
    bu arada mantarı özlemişm,hatırlatman fena olmadı,çarşamba günü semt pazarıma koşturayım anacım:))

    YanıtlaSil
  5. Aaa güzel görünüyor, bu ne mantarı? :D

    YanıtlaSil
  6. Sanırım nihayet sezonu kapattık Bahar:-) Teşekkürler canım:-)

    Aaa ben çok severim, her türlüsünü tüketirim Dostlar Kütüphanesi. ( Gerçi benim sevmediğim bir yemek de var mı o da tartışılır ya:-)

    Yaz ortası Ramazan olunca düğünler de ağustosa yığıldı haliyle Etkaca:-) Ben de çok şaşırmıştım Dr.Öz'de duyunca mantarın kalorisini.

    Allah hepsini mesud etsin, bir yastıkta kocasınlar Havva:-) Ben giderken yoruldum, düğün sahibi olmak ne zor şeydir:-) Evet dooğru pazara, ben de o gün domates almayı düşünüyorum, elli kilo kadar alsam kışa yeter umarım:-)

    İstridye mantarı bu Şenay. Sapını ayıklayıp kavurunca çok lezzetli oluyor.

    YanıtlaSil
  7. Ha ha ha. Biz de geçen hafta Çorum'da bir düğüne gittik Arda hala kendine gelemiyor. "Ne kadar sallarsan salla,......" diye şarkı sözümü olur yahu.

    YanıtlaSil
  8. Ha ha ha, türkülerimiz de tam hayatın içinden Kadriye:-)

    YanıtlaSil
  9. oyyy,tereyağlı mantar,bayılırımmm
    uzun zaman oldu yemeyeli,iyi ki hatırlattınız :)

    YanıtlaSil
  10. :-) Ben dün pişer pişmez yumuldum Minikmini :-)

    YanıtlaSil
  11. Bende resmi hamsiye benzettim.canim mi cekti ne ;)

    YanıtlaSil
  12. Çocuklar da et sanmışlardı Mehtap:-)

    YanıtlaSil