Bilet Koleksyonum Büyüyor.

Eylül 30, 2014

Kutuya biriken biletler yerlerine yerleştirildi, artık yenilerine yer açılmış durumda:-) 

Bilet klasörü bayağı doldu:-)  Konserler, müzeler, ören yerleri derken:-) Metos'la ilk uçak yolculuğumuzu ve o zaman ait tren biletleri de buldum bir yerlerden. Zamanda yolculuk yapıyorum açınca kapağını:-) 


Londra hatıralarını oradayken alıp yazmaya başladığımız günlüğe yapıştırmıştım. Çikolata paketinden alış veriş fişine:-)  Baktım Danimarka biletleri de bir arada. Onlara da bir defter buldum. Gerçi bir sürü ayrıntı kaybolmuş gibi, belki çıkarlar bir yerlerden.

Hepinize günaydın. Güzel hatıraların sıcaklığının yüreğinizi ısıttığı bir güne açılsın sabahınız:-)

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Kız sen beni ne zaman aradın? Şimdi gördüm yorumlarda.

    YanıtlaSil
  2. günaydın canım ,

    ne güzel hepsini toparlamışsın tatlım ,
    bendeniz vapur kartını her gün kaybeden bir insan olduğumdan:) (tamam şimdi kaybetmiyorum , çünkü artık kart yok 1, vapura binmiyorum 2) , hayranlıkla bakıyorum sana ,

    any :)))



    YanıtlaSil
  3. Telefonuna arayan benim diye mesaj attığım gün aradıydım Daisy. Hımm, ayın yirmisindeymiş. Benim de telefonumla pek alâkam yok ama arada silmek için bile bakmıyor musun kızım mesajlara:-)

    Vapur kartım da duruyor klasörde Any:-) Ben zaten toplamışım, sen gel birlikte bakarız. Ada vapurunun bileti vaaar, İçinden Dalga Geçen Tiyatro'nun bileti vaar, Çıkmaz Sokak Çocukları'nın bileti vaaar. Bak, anıların bende saklı:-)

    YanıtlaSil
  4. Ayyyyyy ada vapuru bileti bana içinden mayo geçen yağmuru hatırlattı :)))))))

    İçinden Dalga Geçen Tiyatro harika bir akşamı ,

    Çıkmaz Sokak Çocukları neydi bak onu unutmuşum .....

    any :))))

    sakla canımın içi gelince bakar bakar benim son dakikada vapura atlayışlarımı , garson çocuğun gözlerindeki şaşkınlığı konuşup konuşup güleriz....

    YanıtlaSil
  5. O da tiyatroydu, iki kere gitmiştik ya. Hani Hazım Körmükçü kendini pat diye yere bırakıyordu:-) Sonra oyuncularla söyleşi de olmuştu:-)

    YanıtlaSil
  6. tamamen gitmiş .....
    sanki hiç yaşamamışım gibi ,sana gelip acil olarak anılarımı toparlamam lazım , unutmamam lazım güzelim yıllarımızı ....
    ay çok kızdım bak kendime şimdi
    any:))))

    YanıtlaSil
  7. Ben de o vaziyetteydim sana ulaşamadığımda Aylin :-)

    YanıtlaSil