Allah Sizi İnandırsın Müfettişlik Sınavında Bile Bu Kadar Zorlanmadıydım:-)

Eylül 10, 2014

30 tane mail, dün üç hatun arasında buluşma günü ve saati belirlemek için atılan 30 mail ve henüz bir sonuç elde edilemedi.

Valla büyük blogger toplantısı yapanlara buradan saygılarımı gönderiyorum, biz üç kişi ortak bir gün bulacağız diye debelenmekteyiz anacım:-)

Eşim evde, çocukları bırakacak yer, sabah olsun, işteyim, haftasonu yokum, evim çok uzak, sen nerdesin gibi debelenmelerin ardından bir de tek günlerde işteyim çift günlerde evdeyim konusu girdiğinde hesaplamalara ben koptum artık, çok güldüm halimize sayın seyirciler:-)

Ama azmin elinden bir şey kurtulmaz:-)

En son mailimde olayı şu şekilde çözümleme girişimim oldu:-)

'Ha ha ha ne zor kadınlarız ha :) Tek gün, çift gün, kocamın olduğu gün, kızın okulu, hatfa sonu yok, bilgilerimi kullanıyorum :)

Haftaya Yaz tatilse, Hamiyet çift günler boşsa, ben de okul zamanı rahatsam. O zaman haftaya (Hımm çiftlere bakıyorum) salı veya perşembe bir şey ayarlayabiliriz gibi gözüküyor. Kızın da bir günlük izin versin Yaz. Zaten o okulda olmayacak mı? Oldu mu, tamam mı? Salı mı Perşembe mi? Ve nerede?"

Mutlu son pek yakında, inanıyorum:-)

Diyerek sabah evden ayrılmıştım.

Geri döndüğümde posta kutumdaki 30 mail başıma geleceklerin habercisi gibiydi.. Ha ha ha, günü seçtik nihayet ama şimdi de nerede buluşacağımız konusuna dalmışlar.  Bir an ah keşke küçük bir şehirde otursaydık da oranın Mecburiyet Caddesi'ndeki yegâne pastaneye gitseydik demedim değil:D

Şimdi ben bu önemli konu üzerinde düşünürken, hepinize iyi geceler diliyorum. Buluşcaz, buluşcaz, panik yok:-)

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Blogun mu var, derdin var sekerim:))

    YanıtlaSil
  2. Zor işler zor, Ayşe:-)

    YanıtlaSil
  3. Biz zor kadınlarız kızım ne yapalım :)) Ama ben inanıyorum sen çözeceksin bu konuyu :)))

    YanıtlaSil
  4. hahaaa eee nerde buluşuyoz şimdi yahu :):) ay yıldım anacım bende yıldım:):):)

    YanıtlaSil
  5. Zor kadınlarız Hamiyet, valla öyleyiz ha:-)

    Ha ha ha, derin nefes al Yaz, tamam, sorun çözüldü, her şey yolunda:-)

    YanıtlaSil
  6. Buluşma tam bir hafta sonra Nihal, buna da şükür, bir ara önümüzdeki beş yıllık plâna bile sokamayacağımızı düşünmüştüm:-)

    YanıtlaSil