§

Mayıs 24, 2014

Ey güzel Allah'ım bir de depremle sınama bizi şimdi, ne olursun...

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. İzmir'den bildiriyorum...ben de yazı yazarken kucağımdaki bilgisayarın sallanmasıyla fark ettim, aklım çıktı...bir de bunu kaldıramayız, allah korusun...

    YanıtlaSil
  2. Hic sorma Handan'cim...sabah nöbetten geldim uyudum, az evvel kalkinca ilk isim (herzamanki gibi) haberleri okumak oldu, görür görmez aklim cikti..hemen annemleri aradim.
    Kadincagiz acar acmaz "gokma gizim gokma, eyiyiz biz, hissettik emme bi zarar yok Allahima sükür..hersey yerinde durup duru" dedi (biraz tebessüm edin diye anlatiyorum):)

    Sükürler olsun ki büyük zararlar yokmus. Merkez denizde oldugu icin sanrim, karada olsaydi daha farkli olurdu kesin.. Allah korumus, insallah da daha kötüsü olmaz asla birdaha. Bununla gecmis olsun diyelim.

    YanıtlaSil
  3. Biz de Metehan'la evdeydik. Vitrinden bayağı sesler geldi. Metehan deprem oluyor diyorum, ne yapalım anne diyor o da, ne bileyim camdan uzakta dur hiç olmazsa şeklinde pek bilimsel yaklaştım olaya. Her depremde böyle oluyor ben öyle sap gibi duruyorum bitene kadar:-) Neyse kendimi camdan atmaktan iyidir:-)

    YanıtlaSil
  4. handan, depremde kirişler arasinda ve koltuk yanlarinda bulunmaya ozen gosterin. bi de cocuga deprem egitimi ver ne olur ne olmaz. :):)

    YanıtlaSil