Öylesine Düşünceler

Mayıs 22, 2013


Biliyor musun, saçın başın yapılıysa ya da zayıflamış da epeydir sığamadığın o pantolonuna girmeyi başarmışsan ya da o beğendiğin elbiseyi giyiyorsan, harika gözükebilirsin. Ama güzel gözükmenin sebebi bu saydıklarımdan daha da çok senin güzel göründüğünü düşünmen.

Yolda giderken sıklıkla fark ediyorum ki eğer sıradan bir halimdeysem duruşum farklı , kendimi güzel hissediyorsam duruşum farklı.

Bugünlerde sık sık kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. Evet saçlarım fönlü değil, kilo aldım yine ve üzerimde de sıradan bir kıyafet var. Ama dik durup içimdeki enerjimi yüzüme yansıtırsam gerisi boş aslında. Herkes bende farklı birşeyler olduğunu düşünecek.

Derin bir nefes...

Sen çok güzelsin :)

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Kesinlikle haklisin Handan'cim. O kendini nasil hissetmen, o durus var ya... cok farkediyor. Etrafina baska bir enerji, baska bir isik yayiyorsun adeta.
    Bu bazen gözüne bir kalem cekmen, bazen bir sacini farkli toplaman, bazense hic belli bir sebebi olmadan, o günkü moraline, nesene ve pozitifligine bagli olabiliyor.

    Örnegin özellikle benim icin, siradan, hatta daginik görünen ama gülümseyen, güler yüzlü birisi, dis görüntüsü harika olan ama suratsiz birinden cok daha sempatik gelir herzaman. Gülümsemek okadar önemli ki... neyazik ki bircogu bunun bilincinde degil... suratsiz suratsiz, kasinti kasinti konusurlar insanlarla, hic sevmem:) (onlar da bana bayiliyordu, biliyorum):)

    YanıtlaSil
  2. Aynı fikirdeyim canım, gülümseyen gözlerin yerini hiçbirşey tutamaz :)

    YanıtlaSil
  3. handanım gülüşün her şeye bedel ben gördüm o enerjiyi...

    YanıtlaSil