Bütün Dileklerim Gerçekleşir Benim

Nisan 19, 2013

Gerçekleşmeyenleri de o kadar düşünmem zaten. Ya vakti vardır daha ya da hayırlı değildir hakkımda diye umursamam pek. Böyle bakınca gördüğünüz gibi gerçekleşmeyen dilek olmuyor.

Kafamı bozan şeylerle ilgili elimden gelen birşey yoksa unuturum. Her anımı zehirlemesine izin vermem. Meselâ burada hep güllük gülistanlık bir hayatım varsa bir nedeni de budur. Olumsuzlukları yazmayı sevmem, ne gerek var, moralimi yükseltecek şeylere bakarım.

Çok sıkılmışsam yapacak iş bulurum kendime. Doğumgünü partisi planlamaya başlarım. Veya yaz tatilinde yapacaklarımızı . Haftasonu gezi rotası ya da.Kafam güzel şeylerle meşgulken içim açılır.

Bütün bunların yanında moralimi düzeltemediğim zamanlarda bırakırım bir müddet dağınık kalsın :-D Her zaman mükemmel olmamın mümkünü yok değil mi?

Hayat son hızla geçiyor.

Ne kadar gülümsersen, ne kadar sarılırsan sevdiklerine, ne kadar çiçek koklarsan, gün doğumu izlersen, öpersen çocuklarını yanına kâr kalır.

Ve biliyor musun, sen çok güzelsin... Sakın unutma :)

(Yok anacım son cümleleri kimseye özel yazmadım, üstüne alınabilirsin :)


Herkese günaydın. Bugün Yaşasın Cuma :) Harika bir güne açılsın sabahımız. Hem onun niyeti yoksa bile belki günü biz harika hale getirebiliriz :)

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. hah işte bu iyi oldu , canım arkadaşım , şöyle pozitif pozitif günümü doldur , şöyle bir gaz ver bana , bir coşku olsun , çok komik bir şey olsun hayatımda ve ben anlamsız bakan gözlere anlatayım , ya da susayım sükunetle (biraz zor ama:))
    ohhhhhhh

    Sevgilim :) seni çoooookkkkk seviyorum ,

    any:)

    YanıtlaSil
  2. ha bu arada tabi ki güzel ve muhteşem bir kadın olduğum için??? üzerime son derece alındım:)))))))

    (Sen 1,5 metre boyumla 1,90 'lıklara böcek gibi baktığım bakışlarımı ve bir kraliçe edasıyla saçlarımım arkaya atışımı düşünerek efekt ver anacım....

    any:)

    Evet biraz kendini beğenmiş durumum var üzerime afiyet :))))amannnn kime ne dimi....

    Güzeliz güzeliz evet güzeliz ohhhh....
    Benden sonraki gelenlere sesleniyorum verin kendinize havayı ...

    YanıtlaSil
  3. En dogrusunu ve güzelini yapiyorsun Handan'cim. Keske herzaman böyle yapabilsek.
    Ama hayat bu diyorum ben, herzaman güllük gülüstanlik olamayabiliyor , cok normaldir. Yeri gelir üzülürüz, yeri gelir seviniriz. Fazla da kasmamak lazim:)

    (Bu arada elbisem geldi, bi bakiver istersen):)

    YanıtlaSil
  4. Ben de seni çok seviyorum Any :)

    Keşke hep yapabilsek Ayşecim, tabii ki olmuyor ama ne kadar yapsak yanımıza kâr değil mi? Hayata küsüp kös kös sıkılmanın da bir manası yok :D

    YanıtlaSil
  5. Hayata neşeyle bakmak çok güzel
    Nilüferce

    YanıtlaSil
  6. Bugün hava harika ve tabii bu halet-i ruhiyemizi düzeltiyor .Ama benim canım sıkkınsa dibine kadar onu da yaşarım. Hayat herhaliyle güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de moralimi düzeltemiyorsam bırakırım dağınık kalsın Mehtap, o da olacak tabii ki :) Yeter ki kendimizi bırakıp içinde tok olmayalım mutsuzluğun.

      Sil
  7. bu çıktıııı hihihi :)

    YanıtlaSil