Günlük Temizlik, Ütü, Yemek, Ütü, Temizlik, Yemek, Ütü Çemberinin Dışına Çıkamıyorum :(

Aralık 02, 2012

Güya sabahtan akşama evdeyim. Çocuklarım büyüdü yirmi dört saat bana muhtaç değiller. Biraz vaktim olur diye düşünüyorum ama nerdeee...

Bu işlerin sonu yok diyerek kitabıma falan gömülüyorum. Bu sefer de ev evlikten çıkıyor. Ev dağınıkken huzurlu olamıyorum. Ev dağınık olmasın diye uğraşırsam da o huzur için vakit kalmıyor zaten.

Ben mi tembelim, işler mi bitmiyor anlamadım ki..

Allahım ya daha enerjik bir insan olsaydım ya da daha umursamaz...

İkisini birden bir bünyede barındırmak çok zor çok.

Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. aynı dertten muzdaribiz sanırım bende yetişemiyorum işlere

    YanıtlaSil
  2. Aynı şeyleri hissediyorum ben de zaman zaman. Tembellikle ilgisi yok işler gerçekten hiç bitmiyor. Her gün bulaşık çamaşır çıkmıyor mu, çıkıyor.. Sen de neredeyse her gün makina boşalt, evi topla, bulaşıkları yerleştir, ütü yap derken kaybediyorsun kendini ev işlerinde. Topladığın yer de toplu durmuyor ki.. Kendimi bir çarkın içinde dönüp duran hampster gibi hissediyorum bazen.

    YanıtlaSil
  3. Bu kısır bir döngü ve benim de kabusum ne yazık ki. Çam ağacınıza da bayıldım çok güzel olmuş senin fikrine hepinizin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Bitmez canım , bitmesi için biraz kör, biraz sağır, birazda aman sende demek lazım... bazen işe yarıyor sonra hepsini birden topluyorsun arada geçen 2-3 gün de senin kârın oluyor :)))
    az görme , az duyma bırakkk... dene bi...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    HEpimizin sorunu aynı bence, cunku herseyi kendi basımıza yapmaya calısıyoruz. Ben de 1 yıllık evli biri olarak bu durumdan cok bunaldım bir de üstüne super anne super kadın muhabbetleri var, herseyi yapan, herseye yetisen, kendisine kocasına vakit ayırabilen, Ben tum gun calısıp eve gelip, yemek, mutfak,bulasık, camasır la ugrasınca ne kendime zaman ayırabiliyorum ne baska seye. Hadi ayırdım diyelim ondan sonra tum hafta sonum o birikmis isleri bitirmekle geciyor :( evet yaaa bazı seyleri umursamamız lazım sadece kendimi yıpratıyoruz. Bunun bir cozumu varsa ve burada paylasırsanız cok mutlu olurum sevgiler Defne

    YanıtlaSil
  6. Bıktım gerçekten bizde de durum aynı toplamama rağmen hep dağınık bir ev karşımda temiz ve düzenli bir ev için ölebilirim Handancım:((

    YanıtlaSil
  7. Hafta içi gece 21.00-23.00 arasına kadar çalışıp, pazar günü evi temizleyen ben hiç konuşmasam daha iyi sanırım :(((((

    any

    YanıtlaSil
  8. Dün akşam evimin dağınıklığını topladım (temizlemedim, sadece dağınıklık), bu gün onu muhafaza etmeye çalışıyorum. Bir hafta daha çamaşır yıkamayacağım dedim güya, hava güneşli olunca yine dayanamadım çalıştırdım makinayı:( Çocuklarıma bakmak için ayrılmıştım işten, gelgelelim onlara ayırdığım vakitler ev işlerine kayar oldu. Nasıl çıkacağız bu döngüden bilmem. Hamster gibi tanımı çok doğru Selen'in :)

    YanıtlaSil
  9. Ay sormayın, ütü deyince tüylerim diken diken oluyor. her hafta dağ gibi çamaşır yıkayıp dağ gibi ütü yapıyorum. oy dağlaaar:)

    YanıtlaSil
  10. Hepimize daha çok para versin Allah inşallah ve düzenli temizlik işlerini yapan bir kadınımız olsun diyorum...

    YanıtlaSil