Gevezelik

Haziran 29, 2012

Aslında çamaşır makinasındaki çamaşırları assam ya da mutfağı toparlasam veya ütü yapsam daha mantıklı olacak ama gevezelik yapasım var anacım.

Bugünlerde kendimi spora verdim. Sabahtan öğlene atletizm, sonrasında tenis, akşama futbol. Bir yoruluyorum sorma gitsin. Olimpiyatlara hazırlanıyorum, az kaldı :D

Bir hafta tatil yaptım, tatili üç gündü hatta, tartının ibresi bir fırladı inanamazsınız. Hayır bir de abartmadığımı sanıyorum. Pes dedim kendime. 9 kilo vermesi kolaydı da bunları nasıl uzak tutabileceğim hiçbir fikrim yok.


Nihayet kendime istediğim gibi bir beyaz sandalet aldım. Sandalet almak demeyin, benim gibi birisi için ne zor uğraş biliyor musunuz? Görüldüğü üzere 38 numaraya ancak sığıyorum 39 daha iyi oluyor ama onda da bol geldiğinden dışarı fırlıyor. Sonra topuklu olmaması gerekiyor zira ben her yere yürüyerek gitmeyi severim. Ama dümdüz altlı olanlarla da yürünmüyor. Bunun yanına bir de zarif olsun, sağlam olsun, pratik olsun gibi şartlar da girince bir ayakkabıya uzun uzun bir paragraf ayırabiliyorum haliyle  :)

Çocuklar sürekli bir didişme ve değdim değdi halindeler. Apartmana bol arya yayını yapmaktayım. Sonra da boğazım bu yaz gününde neden ağrıyor diye düşünüp duruyorum. Ne zaman açılacaktı bu okullar?

Yaz sıcak. Neyse ki evimde hava serin. Balkon kapısı açıkken üzerime polar battaniye örtüyorum o derece. İnsan her daim havanın soğuk olmasına, karşıda gördüğü ağaçlara, sabah duyduğu kuş seslerine şükreder mi? Ediyor azizim. Ağaoğlu alacakmış bu siteyi diye dedikodular dolaşıyor, benim içim acıyor. Kim bilir ne olur bu güzellik... Neden insanların gözü dönmüş böylesine hiç anlamıyorum. Kaçıp gidesim geliyor.

Başımı kuma gömer gibiyim, etrafıma baktıkça gördüklerim beni o kadar üzüyor ki.

Okunacak kitaplarım, yapılacak yapbozlarım birikti iyice. Tatil geldi neyi bekliyorum daha bilinmez.

Duran Duran konserine bilet almayı kaçırmam umarım. İlk gençliğime saygısızlık olur onları izlemeye gitmezsem. Sadece ilk gençliğime mi? İkincisi ve üçüncüsü de yıkılır valla.

Metehan'ı bir dersaneye yazdırmalıyım artık. Tenis kursu istiyorlar ayrıca. Tembellik hat safhada. Pazartesi bu işlere el atmalıyım.

Tamam bu kadar söyleyeceklerim. Aklıma başka birşey gelmedi.

Dağılabilirsiniz canlarım :)

Benzer yazılarım

2 Yorum yap