Bugün Bayram :)

Mayıs 01, 2012

Sabah nedense sinirli uyandım. Gerçi nedense demem saçma , günlerdir evle pek ilgilenmediğimden her yer dağınık, dağınık ev kadar beni bunaltan birşey yok desem yeridir.

Çocuklara oda toplamadan bilgisayara geçmek yok ültimatomunu verdikten sonra ben de nasıl olsa heryer dağılmış o arada şu kışlıkları da kaldırsam sonra düzeltsem moduna girdim.

Kışlık kaldırmak ne demek aynı zamanda yazlık çıkartmak demek . Ki bu geçen sene içine girecek birşey bulamadığımdan çok acı verici bir iş olmuştu, ama bu sene bütün sinirimi aldı, ağzım kulaklarımda :) Uzun zamandır giyemediklerime sığmak kadar moral düzeltici bir aktivite tanımıyorum :)

Hâlâ yapacak çok iş var ama ne gam trallalla, bugün bayram zaten trallalla, bir de çiçekli pantolona sığdım mı trallalla....

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. bayıldım.bosver pantolana gırdınmı daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  2. harikasın yaa :))) darısı başıma

    YanıtlaSil
  3. Degil mi? ne harika bir histir o yarabbim...cok cabalayan ve sonunda bunu yasayabilen bilir o duyguyu.

    Hani zayiflamakla kafayi bozanlari, hic ihtiyaclari olmadigi halde sürekli diyet yapanlari, özellikle kemik torbasi gibi dolasanlari tasvip etmiyorum ama kilolu olmanin mutsuzlugunu ve kilolu olmamanin verdigi mutlulugu cok iyi anlayanlardanim. Kate Moss'un bir lafi var, nekadar dogru derim bazen:

    Hic bir yiyecegin tadi, ince olmanin verdigi mutluluktan daha iyi olamaz.

    Kutlarim seni Handan'cim ve bu kiloyu korumanda üstün basarilar dilerim:)

    YanıtlaSil
  4. Darısı başınıza canlarım :)

    YanıtlaSil