Epeydir Şaka Yapamamıştım :)

Nisan 02, 2012

Dün çocuklar ne şaka yapsak ne şaka yapsak diye ortalıklarda dolanırken bir anda bir arkadaşıma harika şaka yapabileceğimi keşfettim. Normalde dün bende 3 kız kahvaltı yapacaktık ama birisi gelemeyince ve bensiz boğazınızda kalacak o kahvaltı diye söylenince "İyi o zaman ara Pardy'yi sen söyle iptal olduğunu" demiştim. Akşamına da teyidini almıştım. Ama ben hiç Pardy ile konuşmamıştım.

Saat 11 gibi onu aradım, endişeli bir ses tonuyla "Pardy nerdesin?" diye sordum. Soru işareti dolu bir "Evdeyim" cevabının ardından, "Hâlâ evde misin? Seni bekliyorum ya ben kahvaltıya" dediğimden sonraki bir dakikayı kahkahamı tutmaya çalışarak ve onun açıklamalarını dinleyerek geçirdim ama fazla da kıyamadım arkadaşıma :)

Onun dışında mouseun altına yapıştırılmış bantla bozulması, televizyon açılmıyor numarası ile babanın yerinden kaldırılması, her dışarı çıkışımızda ayakkabımızın içinde kâğıt dolu olması gibi küçük eğlencelerle geçti günümüz. En son Can "Bu 1 Nisan ne zaman bitecek?" diye dolaşıyordu etrafta :)

Benzer yazılarım

0 Yorum yap