Cep Telefonuma Takılanlar :)

Nisan 13, 2012


Dün yine okul yolunda giderken güneşi yakaladım. Yakında bu evde oturanlar da polise haber verecekler :D


Bu ne ağacı bilen var mı bakalım :) Hiç çiçeğini görmemiştim daha önce. Gerçi meyvesini de göremiyorum ya bakalım bu sene yiyebilecek miyim:)

Ve papatya, her daim papatya ... Baharın en güzel mutluluklarından biri...

Herkese günaydın. Cıvıl cıvıl bir güne açılsın sabahımız...

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Beni bu havalar mahvetti dersin polise :) Iki numara bizim kapinin önünde de var. Bu yil ilk kez cicek aciyor :) Ne oldugunu tahmin eder gibiyim ama kesin bilmiyorum. Biliyorsan sen söyle :)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet öyle derim artık Evrencim :)

    Ne ağacı olduğunu biliyorum tabi :)(Mideme gidenleri hiç unutmam) O bir karayemiş diğer adıyla taflan. Yedin mi hiç bilmiyorum. Buruk kendine has bir tadı vardır. Geçen sene olgunlaşsın diye gözünün içine baktım ama birileri benden önce koparmış. Bu sene sanki daha çok verecek gibi, hevesle beklemekteyim.

    YanıtlaSil
  3. Ne guzel cicekler yakalamis gozlerin : ) Bahar artik tam geldi, soguk havalar geri gelmesin lutfen. Demek sen de ITU de okudun, cok guzel anilarim var o binada : ) Bahar bahar bir haftasonu diliyorum : )

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Aylincim.

    Evet ben de orada okudum, içim bir hoş oluyor o bölgeyi görünce onun için :)(Mezun olalı 21 sene geçmiş ama dün gibi)

    Sen de harika bir haftasonu geçir :)

    YanıtlaSil
  5. Ha ha ha oğluşun hesabıyla girmişim, o blog yazarken arada bakayım dersem böyle olur işte :)

    YanıtlaSil
  6. Ah ne güzel, ne güzel. Ben de öyle tahmin ediyordum hep; emin oldum böylece. Burada bahcelere süs bitkisi olarak ekiyorlar ama kimse yendigini bilmiyor sanirim. Yiyeni görmedim bugüne dek :) Bu yilin meyvelerini yemez miyim ben :))

    YanıtlaSil
  7. :D Kimse yenildiğini anlamadan tadını çıkart Evrencim bakınız Şekil A 'da ben bulamıyorum :) Tadını biliyor musun? Herkes sevmez.

    YanıtlaSil
  8. Handan, çektim dediğin Magnolia Liliiflora fotoğrafı bu değildir umarım. Ağaçtan çok arka plandaki sarı ev görünüyor burada. I-ıh, kabul etmiyorum :D Senden daha iyi bir performans bekliyorum, kargaları bile daha uğraşıp çekmiştin yahu... :P

    YanıtlaSil
  9. İnsanların penceresine doğru fotoğraf çekerken biraz zor oluyor haliyle Selencim :D Ama iyi takip etmiyorsun bak, aşağıda var asıl fotoğraflar, orada güneş olmadığı için bir daha çekmiştim. Devamsızlıktan bırakacağım sınıfta haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  10. Amanin nasıl ola atlamışım ben onları! Çok afedersiniz hocam, daha dikkatli takip edeceğim söz. :D

    YanıtlaSil