Nasıl Gidiyor

Mart 09, 2012

Gayet aheste de olsa rejim yapmaya devam ediyorum :) Bütün rejimlerin işime gelen kısımlarını almış olduğumdan pek hızlı gitmiyor kilolar ama olsun . Yumurta serbest diyenin yumurtasını kapıyorum meselâ, sandviç verenin öğlen yemeğine yanaşıyorum, simitli öğünleri asla es geçmeyip, meyve yemeyin diyenlere hiç kulak asmıyor, muz ve üzüm de dahil olmak üzere hepsini yiyorum :D

Kendimi bildim bileli rejim yapan birisi olarak bünyenin cılkını çıkarttığımdan acele etmemekteyim. Zaten bundan sonra asıl amacım almamaya çalışmak olmalı. Yıllar geçiyor, aldığım her kilo bana bilimum eklemlerimin ağrıması olarak geri dönmekte.

Bir de spor meselesi var. Geçen ay bir ara gözümü karartıp spor salonuna kaydolacaktım ama neyse ki saatleri uymadı. Sonra düşündüm, hiç istemeden gideceğim bir kaç aylık sporun bana kısa süreli dışında bir faydası olmayacak. Her sabah düzenli olarak kırk dakika yürüyorum zaten. Şu sıralarda ağrılarımdan yavaşlamıştım ama kilolar gittikçe hızlanacağıma eminim yeniden.

Ayrıca TRT Müzik kanalında sabah 9:30 da kendime göre bir spor programı buldum :) Benim gibi her tarafı sakatlanmışlar için bire bir. 20 dakika fazla yormadan çalıştırıyor. Çoğunlukla bir sandalyede oturarak hatta. Onun bile o kadar faydası var ki. Düşündüm de vücut çok nankör hemen kilo alıyor, salıyor kendisini demenin hiç alemi yok o vücut aynı şekilde harekete de adapte olup bir ayda yapılan 20 dakikalarla bile forma sokabiliyor kendini. O satte televizyon başına geçemeyenler için internette de varmış videoları, ismi Ritmik Yaşam.

Belki dengeli bir rejim programı uygulasam bu açlıkla daha çok kilo verebilirdim ama peynirimin yağından da oğluşumun Kadınlar Günü diye babasına benim için aldırdığı pastadan da vazgeçemeyeceğimden halimden memnunum şimdilik :)

İşte böyle.

Hani kıpırdananlar ama daha hâlâ başlamayanlara vesile olsun diye yazıyorum bunu :)

Ben Handan.

41 yaşındayım ve oburum :D

Geçen aydan beri 3 kilo vermeyi başardım :)

Darısı başınıza anacım.

Bugün yaşasın cuma.

Harika bir hafta sonuna açılsın sabahınız...

Günaydınları alayım canlarım, epeydir ses soluk yok, hadi bakiim pamuk eller klavyeye :)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. günaydın
    any:)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Any :) Senle benden başka uyanan kimse yok herhal :D

    YanıtlaSil
  3. akşamcı olmuşum diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın :))))

    YanıtlaSil
  4. Günaydın için çok geç kalmışım, iyi akşamlar Handan. kalorisepeti.com sayesinde gecen yaz ben 6 kilo verdim Özgür 8 siddetle tavsiye ederim. Ne yersen ye kalori hesabını tuttur yeter, mühendis adama en uygun rejim valla. :D

    YanıtlaSil
  5. Günaydin'i ben de kacirdim, birdaha ki sefere insallah:)


    Ama yazmak istedigim su ki Handan'cigim... nasil kendime yakin buluyorum seni böyle yazilarinda, nasil da kendimi buluyorum bahsettigin seylerde anlatamam sana:) Bu kilo vermeyle ilgili cok yakinda okkali bir yazi yazacagim blogumda, eminim senin de ilgini cekecek, bekle beni anacim:)

    YanıtlaSil
  6. Yeni bir sabahtan günaydın kızlar :)

    YanıtlaSil