Al Baştan Yeniden

Mart 23, 2012

Gerçi biliyordum ben başıma geleceği de bile bile lades oldum...

Durum şu ki bizde klasik bir tartı vardı. Tabi bu klasik tartı ancak kilo bazında tartabilmekteydi. Yine tabiidir ki ben bu iştahla öyle kilo kilo zayıflayamamakta ancak gram gram verebilirsem vermekteydim. Bu bağlamda tartıya çıktığımda ibre 72 çizgisinin üzerinde mi yoksa çizginin altına mı düştü şeklinde miyop gözlerimle görmeye çalışmaktan yorularak en sonunda isyanları oynadım. Sevgili Cancım zaten birşey almak konusunda gördüğüm en hızlı insanlardan biridir. Ertesi gün yağ mağ bilimum şey ölçen bir cihazla geldi eve.

Buraya kadar bir sorun var gibi görünmüyor değil mi? Ama benim kilo kilo gösteren milattan önceden kalma sevgili eski tartım eksik tartmaktaydı. Bunu biliyor ama belli etmiyordum. Gelen yeni tartıya çıkmamla birlikte ibre tırrrrtt 75 e gitmez mi... (İbre gitmiyor tabi rakam şeyediyor, anladınız siz onu)

Ay ben haftalardır o kiloları vereceğim diye ne hallerde yaşamıştım, hepsi geri döndü :D

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Handan'cim, bu konuda gercekten artik uzman sayilabilecek ben derim ki, sakin tartiya, kilo rakamlarina falan takilma. Sen de bilirsin, insanin bir günki kilosu öteki günü tutmaz. Bir tarti baska tartar, öteki baska. Bunlarin sebepleri bellidir.
    Önemli olan tek sey, yoluna devam etmek, bilincli ve dengeli beslenmek, sporunu yapmak...gerisi gelecektir, er ya da gec. Hic moralini bozma, bence cok dogru yoldasin, yeter ki birakma. Ben de öyle yapiyorum ve neticelerini yavas da olsa görüyorum. Hem yavas ve dogru sekilde kilo vermek en iyisi, malum.

    YanıtlaSil
  2. "Tanita mıydı ? " o meretin adı ? :))))

    YanıtlaSil
  3. Geldikleri gibi giderler (Yani kilolar) :)))

    YanıtlaSil
  4. tartısız yaşayamam.seyahate giderken bavula ilk koyduğum şeydir.saplantı gibi bende haaaa bu kadar tartılmaya kaç kilosun dersen geçenlerde söylemiştim hiç yazmıyım:)))
    gÜNAYDIN Handancım.

    YanıtlaSil
  5. Yarın sabah eski tartıda tartılıp bakacağım kilo falan verebilmiş miyim :D

    YanıtlaSil
  6. Handancım gerçekten çok acıklı bir hikaye.. Ama bırak giysilerin söylesin kilo verdiğini, gün be gün o rakamlar öyle değişiyor ki çok can sıkıcı oluyor :(

    YanıtlaSil
  7. Bir kilo daha gitmiş Gülçincim :)

    YanıtlaSil