Ne Tuhaf :)

Şubat 24, 2012

Can yeni işine başladığından beri hafta başı, hafta sonu yok onun için. Bilgiç desen cumartesileri öğlene kadar dolu. Ayrıca iki gün de saat 15:00 gibi kötü bir saatte basketbol kursları var. Benim zaten bir tatilim yok.

Dolayısıyla niye seviniyorsam Yaşasın Cuma diye, seviniyorum işte :)

Sabah normalden yarım saat erken kalktığımdan birazdan kesin bir yerlere kıvrılacağımı bilsem de, büyük oğluşu okula bıraktım, yürüyüşe çıktım, duşumu aldım, kahvaltımı yaptım. Şimdi de çay keyfindeyim. Bir de öğle yemeği işini hallettim mi , oh :)

Şöyle enerjik günaydınları alayım efendim.

GÜNAYDIN :)

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Günaydın Tülin. Bak üzerine bir de spor yaptım 20 dakika, artık misler gibi uyurum ben :D

    YanıtlaSil
  2. ben yeni geldim ama gün bitmedi :)) güzel bir gün dilerim Handanım....

    YanıtlaSil
  3. Senin de günün güzel olsun Öziicim :)

    YanıtlaSil
  4. Buralara bakmaya anca vaktim oldu , dolayisiyle 'günaydin' icin biraz gec kaldim galiba ama benden de söyle sicacik bir merhabaaaaa gelsin bari:)

    ben de su omuzumdaki melegin sesini dinleyip, öbür omuzumdaki uyuzun "yaa bosveeeer yaaa, otur asagiya, dinlen keyif yap ne isin var allaasen, yarin gidersin" sözlerini bastirabilirsem, spora gidecem de.. hayirlisi....:)

    YanıtlaSil
  5. Sana da merhaba EQ, yaptım mı sporunu bakiim ?

    YanıtlaSil
  6. eeeeü...sey...gitmedim ama cok gecerli bir sebebim vardi, valla billa. sen corabim en olmadik yerinden bi kac bi kac??efendim ondan sonra.. sen ordan ojeyi aliim de süreyim derken ayagin haliya takil düs, ondan soonacigima....(carpilacan ayse, valla carpilacan bigün)


    bu arada merhaba cümleten:)

    YanıtlaSil
  7. :D Her daim çok geçerli sebepler oluyor :)

    YanıtlaSil